Skip to content
Start of page content below the header
News Story
21 May 2012

Välkommen till SIANI:s nya hemsida!

Välkommen!

Under de månaderna har SIANI arbetat med att utveckla en ny hemsida. Vi är nu stolta att kunna presentera resultatet, och hoppas att sidan ska hjälpa dig att hitta bra information och utveckla dina intressen inom jordbruksfrågor. Här är en kort guide för dig som besöker sidan för första gången:

Två språk

Hemsidan är byggd för att fungera för båda svenska och internationella läsare och kan visas på både svenska och engelska. För att ändra språkinställning, klicka på flaggorna som finns längst upp på sidan, ovanför huvudmenyn.

Varför står det på olika språk?

Vissa sidor finns i båda svenska och engelska versioner, och texten visas då enligt det språk du har valt*. I många fall lägger vi dock upp information som bara finns på ett språk, till exempel nyhetsnotiser, filmklipp och olika dokument. Eftersom många av våra medlemmar och läsare kan flera språk har vi valt att visa all information oavsett om du är inne på svenska eller engelska versionen av sidan, för att undvika att läsare missar relevanta saker. Vi ger dig hellre extra mycket än för lite information!

(*Prova till exempel att klicka på den svenska flaggan ovanför den här sidan, så ser du hur texten ändras från svenska till engelska.)

Det finns också en möjlighet att låta datorn översätta text åt dig med hjälp av tjänsten Google Translate. Klicka i så fall på knappen “Välj språk”, bredvid flaggorna överst på sidan. Allt innehåll på sidan blir då automatiskt översatt till det språk du valt – men var medveten om att de datoriserade översättningarna inte alltid blir korrekta.

Innehåll

SIANI:s hemsida är gjord för att ge dig både de senaste nyheterna och aktivitetstipsen, och för att utgöra ett arkiv för rapporter, artiklar, presentationer och videoklipp.

Aktiviteter

Aktiviteter är seminarier, workshops och andra arrangemang som SIANI vill bjuda in dig till. När du går in på hemsidan så syns de närmast kommande aktiviteterna direkt på höger sida, och du kan klicka på en aktivitet för att få reda på mer.

Du kan också söka bland alla arrangemang genom att klicka på Aktiviteter i huvudmenyn överst på sidan. Om du vill hitta presentationer eller filmupptagning från tidigare aktiviteter, rekommenderar vi Resurs-avdelningen.

Nyheter

Här hittar du inte bara de senaste uppdateringarna från SIANI-teamet, utan också automatiska nyhetsflöden från andra sidor, markerade som Externa nyheter.

Resurser

I den här avdelningen kan du bläddra bland våra senaste dokument och filmklipp, eller söka utefter dina specifika intressen. Det är också här du hittar dokumentation från tidigare SIANI-aktiviteter.

Expertgrupper

Här samlas alla de aktiviteter, filer och annan information som är kopplad till våra tre internationella expertgruppsteman.

Sök

Till höger överst på sidan hittar du alltid vårt sökfält. Skriv in vad du letar efter, så gör sidan jobbet åt dig! Från de flesta sidorna hittar du också rödmarkerade ämnesord och nyckelord som du kan klicka på för att hitta mer innehåll av samma slag.

Skriv tillbaks!

Vi hoppas att du tycker om den nya sidlayouten och det som ryms inom den. Om du hittar några buggar eller problem, eller om du helt enkelt har förslag om hemsidan, hör gärna av dig till matthew.fielding@sei.se.

Har du funderingar kring ett samarbete med SIANI, vill dela kunskap, eller bara vill fråga något till SIANI:s personal, så hittar du kontaktuppgifterna under Kontakt.

Related content