SIANI Youth i Almedalen 2016: Unga, Agenda 2030 och en tryggad livsmedelsförsörjning

Photo Chad Skeers (Flickr, CC)
Seminar
SIANI Youth i Almedalen 2016: Unga, Agenda 2030 och en tryggad livsmedelsförsörjning
7 July, 2016 - 11:00 - 12:00, Almedalsveckan, Visby Sweden

Arbetar du med eller är intresserad av ungdomsfrågor och Agenda2030?

Kom och delta på ett samtal mellan SIANIs två event på torsdagen i Almedalen!

Vi ses på Sverige i Världen torget kl. 11.00!

There are no resources for this event.

Visste du att vi aldrig någonsin varit så många unga på vår planet som vi är idag? Vi vet att ungdomsfrågor runt fattigdomsbekämpning, hunger och jordbruk är väldigt viktigt och att unga måste få vara en integrerad del av hela Agenda2030. 

Men hur engagerar vi ungdomar i dessa frågor? Hur får vi unga att aktivt bidra på olika sätt till hållbarhetsmålen? Och hur kan unga bidra till att ungas röster hörs när målen implementeras? Görs detta riktigt bra redan idag, i så fall; vilka exempel finns på det? 

Kom och dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper!

SIANIs vision är i linje med mål 2: ”Avskaffa hunger, uppnå tryggad livsmedelsförsörjning, uppnå en bättre kosthållning och främja ett hållbart jordbruk” och vårt framtida arbete och aktiviteter kommer fokusera på detta mål. Förra året startade vi en ungdomssatsning, SIANI Youth, som vi nu vill fortsätta med. Detta samtal kommer också vara ett utmärkt tillfälle att diskutera vad SIANI Youth kan göra och hur du kan bidra!

Hitta till samtalet: Kom till vår rollup nära Biståndsdebattens tält!

SIANI Youth är en del av vårt nätverk och är en plattform för ungdomar som har ett intresse för jordbruk och livsmedelsförsörjning ur ett internationellt perspektiv. Vill du vara med i vårt nätverk? Ta första steget nu och följ oss här på Facebook, på Twitter och Instagram!
Du kan också bli medlem direkt här på hemsidan!